Lätt att laga!
Svamppasta med soltorkade tomater och vin är underbart och lätt att göra. Dessutom behövs bara ca en halv deciliter vin, så man har vin till maten.
Detta är enkelt, jag stekte bara schalottenlök mjuk, och sedan i med skivade champinjoner, låt steka en stund, pudra på några nypor mjöl. Sedan i med vinet, 1 1/2 dl grädde, en nypa riven muskot och en burk med soltorkade tomater som du hackat. Smaka av med salt och peppar, och häll på spaghetti, servera med färska örter som garnering. Eftersom detta är så italienskt så valde jag ett härligt italienskt vin till.
Detta är enkelt, jag stekte bara schalottenlök mjuk, och sedan i med skivade champinjoner, låt steka en stund, pudra på några nypor mjöl. Sedan i med vinet, 1 1/2 dl grädde, en nypa riven muskot och en burk med soltorkade tomater som du hackat. Smaka av med salt och peppar, och häll på spaghetti, servera med färska örter som garnering. Eftersom detta är så italienskt så valde jag ett härligt italienskt vin till.

/ Oliver